creativitatev

Pentru Feminine Lab, a vorbi despre creativitate înseamnă a vorbi despre esența geniului uman. Așa cum creația este acțiunea Divină primordială, creativitatea este primul joc spiritual: miracolul de a lua ceva invizibil și de a-l face vizibil, magia de a modela un gând și de a-l materializa!

Creativitatea izvorăște din energia feminină, care știe cum să dea naștere noului, de fiecare dată altfel. Ea este viața însăși, vibrantă și incontrolabilă, un foc interior care modelează forme exterioare. Ca un alchimist priceput, creativitatea combină elemente și esențe, intuiție și imaginație, cu intenția de a manifesta prospețimea! Creativitatea este spontană și liberă, ea are forță și blândețe, unește contrarii, completează și întrepătrunde, dar nu face niciodată compromisuri. Creativitatea este calea prin care spiritul uman își aduce propria contribuție la Creație, devenind Creator.

creativitatePrecum natura, creativitatea oferă prospețime și evoluție prin inovație. Inovația se naște din optimism, învinge frica și naște speranța. Manifestată la nivel personal, inovarea inspiră cooperarea, integrare, îmbunătățește cu puterea ineditului, transformă, progresează, construiește propria cale spre transcendență personală. Astfel,  creativitatea înseamnă curaj și încredere: curajul de a face greșeli, de a porni pe căi necunoscute, de a fi diferit, de a simți cu adevărat și încrederea în propriile daruri și haruri!

Ce alt elementele primordial s-ar potrivi mai bine creativității decât AERUL? Aerul înseamnă inspirație, însuflețire, viață! Este elementul volatil, complex și incontrolabil care poate crea sau distruge, care modelează natura, întețește focul, stimulează mintea, dezvăluie pasiunea. El este legătura dintre teluric și celest, este pasionat și jucăuș, generos și hrănitor, sofisticat și pur. Aerul este în continuă mișcare, delicat, dar de neoprit, invizibil și mereu surprinzător prin infinitele senzații pe care le poartă. El este boarea delicată și uraganul necruțător, iar atunci când este în echilibru, este leagănul generos al vieții pe Pământ.

Georgiana este o călăuză către adevăratul potențial uman. De 24 de ani lucrează cu, printre și pentru oameni, oferind suport pentru descoperirea și potențarea talentului individual prin auto-cunoaștere. Alegerea ei este să îi ajute pe oameni să-și definească echilibrul și să se armonizeze cu mediul în care trăiesc. Combinând 12 ani de experiență în companii multinaționale, cu 12 ani de antreprenoriat internațional (oferind servicii de consultanță, recrutare, training, coaching în 13 țări) și numeroase certificări și calificări, Georgiana și-a creat metodele proprii prin care te ajută să te cunoști profund, să îți clarifici ce dorești și să îți materializezi deplin și durabil această transformare.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *