de ce feminine lab

De ce aș face parte din comunitatea Feminine Lab? Aceasta este o întrebare pe care cred și sper că ți-ai pus-o atunci când te-ai gândit la posibila ta afiliere.

Întrebarea “De ce?” este o întrebare foarte personală care, atunci când este abordată cu totală deschiderea, ne permite sondarea motivațiilor interioare. Aceste motivații, care între noi fie spus, sunt omise de mintea noastră logică, sălășluiesc în profunzimea Ființei. Ele sunt legate de propria noastră evoluție și de adevărata noastră natură. Iată de ce, unica persoană în stare să răspundă corect la această întrebare ești tu. 

Consider a fi un act de dezonoare și lipsă de respect din partea noastră, fondatoarele lui Feminine Lab, să ne permitem să îți spunem de ce ar fi bine să vii alături de noi. Tu și doar tu poți ști de ce ar fi binevenit pentru tine să faci parte din această comunitate. 

Totuși pentru a găsi răspunsuri și a lua o decizie câteva lucruri îți sunt necesare. De aceea ne-am gândit că ar fi binevenit să începem prin a-ți împărtăși răspunsurile la propriul nostru “De ce?”.

Feminine Lab pentru că ….

În primul rând, fiecare dintre noi, pe drumul și în felul ei, a ajuns la momentul în care a simțit nevoia de a fi în folosul celorlalți. O parte din noi, a ajuns la nivelul de conștiință la care să înțeleagă că, depășirea nivelului individualismului egotic este o necesitate a propriei evoluții. Cu alte cuvinte, am înțeles că accesarea și manifestarea potențialului nostru personal este intrinsec legată de actul de a fi în slujba comunității și că împlinirea noastră de sine se poate realiza doar prin împlinirea de sine a celor pe care îi slujim.

În al doilea rând, experiențele personale și mai ales colective pe care le-am trăit lucrând cu energia Divină Feminină ne-au făcut să înțelegem că modul de acțiune al acestei energii este mult mai profund atunci când se lucrează în grup. Energia Feminină Divină este o energie care “trăiește”, crează, se manifestă prin sinergie și comuniune. Iată cum, în mod natural, a apărut ideea de a crea o comunitate.

În al treilea rând, există o imensă nevoie la nivel individual, colectiv, planetar de a ne repoziționa față de înțelegerea și manifestarea energiei feminine în viața noastră. Fie că suntem bărbați sau femei, suferim de o profundă negare a rolului pe care această energie îl reprezintă și îl joacă în viața noastră. După mii și mii  de ani de dominație a energiei masculine, a sosit momentul de a echilibra aceste două aspecte fundamentale. Este necesar să aducem pacea și armonia între masculin și feminin în interiorul nostru pentru că doar așa o să putem să ne simțim Întregi. Avem nevoie să ne readucem aminte ce înseamnă ca femeia să fie Femeie și bărbatul să fie Barbat, ce înseamnă onorarea reciprocă și armonia relațională. Din acest motiv am ales să ne dedicăm înțelegerii, vindecării și redobândirii înțelepciunii Divine Feminine căci știm că doar așa vom putea să ne elevăm pe noi înșine până la nivelul conștiinței Spiritului. 

În al patrulea rând, știm că, atunci când vorbim de evoluția personală, fiecare este propriul său Maestru. Știm de asemenea că un ajutor, atunci când este nevoie, ne poate scuti de a da cu capul în chiar toate grinzile de sus. De aceea, în deplin respect pentru Maestru care ești, ne oferim să-ți fim alături atunci când o să simți că eziți, te-ai abătut din drum, ai nevoie de un sfat, vrei să descoperi alte perspective, să trăiești magia comuniunii, sau orice știm și putem să-ți oferim. După cum îți mărturiseam și noi suntem în propriul nostru proces. Tocmai de aceea te rog să ne consideri ca fiind doar ceea ce suntem, surorile tale care pentru o perioadă urmează alături de tine același drum. 

În al cincilea rând, ne-am adresat nouă însene o provocare și anume, aceea de a învăța, experimenta, manifesta adevăratul sens la sinergiei și comuniunii. Vorbim despre acești termeni de mult dar trebuie să recunoaștem că într-o lume guvernată de conflict, individualism exacerbat și frică aceste noțiuni sunt înțelese într-un mod distorsionat și neadecvat. Așa că avem nevoie să învățăm și să trăim ce înseamnă cu adevărat sinergia și comuniunea. Și ca să învățăm, avem nevoie să creăm un spațiu în care să ne permitem să fim autentici, să ne putem susține reciproc, să ne permitem să greșim fără a fi judecați, să fim iubiți și încurajați în a ne elibera de frici și dureri. Iar asta începe cu fiecare dintre noi, căci doar regăsind bucuria și înțelepciunea comuniunii în și cu toate aspectele care ne compun putem mai apoi să o construim alături de ceilalți. 

Iată ce înseamnă Feminine Lab pentru noi. 

Acum a venit momentul să vezi dacă “De ce?” – ul tău își găsește vreo rezonanță în tot ceea ce am povestit. Dacă crezi că valorile, darurile, convingerile noastre pot fi împărtășite de Sufletul tău atunci ești bine venită în comunitatea Feminine Lab. 

Și … bineînțeles dacă dorești să împărtășești cu noi răspunsul tău la întrebarea “De ce Feminine Lab?” vom primi cu bucurie ceea ce ai a ne spune. 

P.S. Iar dacă ceea ce ai citit a ajuns la sufletul tău, te invit să citești ceea ce au scris prietenele mele despre valorile care ne călăuzesc și ghidează tot ceea ce facem noi în cadrul comunității Femimine Lab: transformare, compasiune, creativitate, perseverență și autenticitate

“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” este calea Oanei. Așa că, fie că o întâlnești ca trainer, consilier de dezvoltare personală sau terapeut, Oana îți va vorbi despre schimbare și nevoia de manifestare a propriei tale Ființe. Combinând cunoștințe și practici diverse precum reiki, cristaloterapie, transformare și vindecare multidimensională, Oana te va provoca și îndruma să descoperi realitatea în care meriți mai mult, poți mai mult, EȘTI cu mult mai mult decât credeai.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *