5 fete șugubețe

Ne-am întâlnit, ne-am plăcut și am descoperit că împărtășim același vis.

5 doamne, toate fete șugubețe, pe care înțelepciunea feminină le-a adus împreună. Am visat un loc în care, atât noi cât și cei care ni se vor alătura, să ne putem descoperi și vindeca mai ușor și mai blând rănile aspectului feminin. Am visat că noi cei care avem curajul de a privi în adâncimile ființei noastre suntem în stare să ne deschidem mintea și sufletul și să învățăm adevărata menire și binecuvântare a comuniunii. Am visat că ne vom susține și îmbărbăta pentru a ne trezi din somnul nostru și să fim ceea ce am fost meniți a fi, cea mai autentică manifestare a Ființei. Și pentru că toate trebuie să poarte un nume, nu-i așa, l-am numit Feminine Lab.

Citește Povestea unui Vis numit Feminine Lab!

Oana Silvia Filip

Oana Silvia Filip

Fondator
“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” este calea Oanei. Așa că, fie că o întâlnești ca trainer, consilier de dezvoltare personală sau terapeut, Oana îți va vorbi despre schimbare și nevoia de manifestare a propriei tale Ființe. Combinând cunoștințe și practici diverse precum reiki, cristaloterapie, transformare și vindecare multidimensională, Oana te va provoca și îndruma să descoperi realitatea în care meriți mai mult, poți mai mult, EȘTI cu mult mai mult decât credeai.
Georgiana Dragomir

Georgiana Dragmir

Fondator
Georgiana este o călăuză către adevăratul potențial uman. De 24 de ani lucrează cu, printre și pentru oameni, oferind suport pentru descoperirea și potențarea talentului individual prin auto-cunoaștere. Alegerea ei este să îi ajute pe oameni să-și definească echilibrul și să se armonizeze cu mediul în care trăiesc. Combinând 12 ani de experiență în companii multinaționale, cu 12 ani de antreprenoriat internațional (oferind servicii de consultanță, recrutare, training, coaching în 13 țări) și numeroase certificări și calificări, Georgiana și-a creat metodele proprii prin care te ajută să te cunoști profund, să îți clarifici ce dorești și să îți materializezi deplin și durabil această transformare.
Ana Maria Bogdan

Ana Maria Bogdan

Fondator
Un om pe care mulți îl cunosc ca fiind Digital Strategy & Business Transformation Consultant. Un om cu nunumărate preocupări șii pasiuni, o călătoare neobosită, pasionată de toate lucrurile mai puțin cunoscute sau înțelese. Scrie despre tot ceea ce-i place: startup-uri și tehnologie, fotografie, tradiții și obiceiuri, dezvoltarea personală și oameni frumoși. Un om care crede cu tărie că schimbarea e întotdeauna posibilă!
Andra Gavrilă

Andra Gavrilă

Fondator
Încă nu știu cine sunt! E bine sau nu eu aleg să fiu … în funcție de moment “ spune Andra când vorbește despre ea. Spirit trăitor în lumea teatrului, reflexoterapeut-maseur și cercetător al naturii umane, Andrei îi place cel mai mult să fie ea însăși și să valseze cu tot ceea ce o înconjoară. Dansând între sacru și profan, lumină și întuneric, luptă și abandon, credință și nesupunere, Andra a învățat să se transforme creând realitatea potrivită fiecărui moment. Andra ne aduce aminte că pentru om e mai important drumul decât ținta. Fiecare pas este o nouă oportunitate pentru a deprinde arta de a trăi împăcat cu cine ești, arta alchimiei care păstrează esența tuturor lucrurilor.
Oana Caplan

Oana Caplan

Fondator
“Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi” ⁠— acesta este motto-ul care-i amintește Oanei Caplea că putem schimba lucruri, comportamente, comunități, făcând pași mici, dar constanți. Știe din proprie experiență că totul depinde de noi! O visătoare cu suflet mare, ea este convinsă că oamenii pot evolua, dacă primesc suficientă iubire și sprijin. Oana își dorește să contribuie la crearea unei lumi în care ceea ce oamenii simt unii pentru ceilalți să fie iubire și compasiune. O lume în care oamenii să trăiască în deplină comuniune cu natura și animalele.
Mihaela-Cațichi

Mihaela Cațichi

Co-Fondator
Mihaela este un explorator al sufletului, ea te poate însoți in expediții emoționale în lumea poveștilor și a jocului, în lumea culorilor sau a sunetelor, in căutare de comori ascunse și redirecționare divină. Lucrează de ani buni cu copiii și cu copiii interiori din noi și pleacă în fiecare călătorie alături de cei pe care ii însoțește, convinsă fiind că un ghid iti da o noua indentitate in care sa crești, el creând spatiul in care să îți deschizi aripile pe care de multe ori nici măcar nu stii că le ai.

Ce și cum facem @ Feminine Lab

Află ce dorim și ne străduim să construim prin proiectele pe care le inițiem în cadrul comunității Feminine Lab! Descoperă poveștile și experiențele pe care le împărtășim cu privire la călătoria transformarii personale. Să-ți fie de folos!
frica de moarte si viata

Frica de moarte înseamnă frica de viață

La nivelul conștiinței colective trăim de aproape un an și jumătate frica de moarte. Viața ne-a oferit fiecăruia șansa de […]

fii schimbarea

Fii schimbarea!

Sunt momente în viață când ne lăsăm inspirați și conduși de un citat. “Fii schimbarea pe care vrei să o […]

adevărul care doare

Adevărul care doare

Atunci când pornim pe calea descoperirii de sine avem multe adevăruri de descoperit și mai ales de înfruntat. Adevărul care […]

Experiențe feminine – Un an de Feminine Lab

Astăzi împlinim un an de când am fondat Feminine Lab. Un an special și unic, plin de experiențe feminine care […]

Fiica Lunii

Unul dintre lucrurile pe care noi femeile le-am pierdut,  de-a lungul vremurilor,  este ritualul de onorare a tinerei femei. În […]

femeia interioară

Cum descopăr femeia care sunt

Să descoperim femeia care suntem de fapt, numită simbolic Femeia Interioară, este o adevărată călătorie. Aceasta este o călătorie unică […]