Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Alchimia interioară

16 ianuarie 2021 @ 9:30 - 17 ianuarie 2021 @ 17:00

400lei
Alchimia interioară

Te invităm cu nespusă bucurie pe 16 și 17 ianuarie 2021, la Alchimia interioară, primul atelier din 2021 al programului Esențe Feminine. În cadrul celui de-al șaselea din cele 7 ateliere ale programului vom aborda teoretic și mai ales practic următoarele teme de lucru:

 • Alchimia interioară și procesul vindecării de sine
 • Semnificația arhetipală a celor 5 elemente fundamentale (foc, apă, aer, pământ, spirit)  
 • Copilul interior: copilul umbră și copilul divin  
 • Copilul interior și relația cu părinții
 • Vindecarea copilului umbră

Așa cum v-ați obișnuit deja, fondatoarele Feminine Lab — Georgiana Dragomir (coach), Oana Filip (terapeut), Andra Gavrilă (energetica trupului și dans) și Oana Caplea (psiholog), vor fi îndrumătoarele acestei călătorii extrem de speciale și provocatoare.

Te așteptăm cu drag!

Înscriere și condiții de participare

Recomandarea noastră este să participi la toate cele 7 ateliere pentru că nu este întâmplător nici numărul, nici ordinea acestora. Există 8 locuri disponibile, iar prioritate la înscriere o au persoanele care aleg să participe la toate ateliere. Toate detaliile cu privire la programul complet, facilitățile de plată și bonusurile oferite găsiți în pagina Esențe Feminine.  

În cazul în care, te interesează în mod special atelierul Fricile și rănile sacre, este bine să știi că:

 • Înscrierea Se realizează prin trimiterea unei solicitări pe adresa de e-mail [email protected], cu următoarele mențiuni:
  • Subiect mesaj email: Esențe feminine / Atelier  6
  • În cadrul mesajului: nume, prenume, telefon mobil; 
 • Costul acestui atelier este de 400 lei. Informațiile cu privire la transferul bancar vor fi furnizate pe email. Plata se face cu minim 5 zile înainte de data de începere.      
 • Confirmarea Confirmarea de participare se va realiza după primirea plății. Cu această ocazie veți primi detalii și instrucțiuni suplimentare. 
 • Sesiune individuală gratuită După fiecare atelier, beneficiezi de o sesiune individuală constând în coaching, terapie sau masaj energetic. Durata unei sesiuni este 45 de minute și poți opta la alegere pentru o singură sesiune. Solicitarea ședinței se face prin trimiterea unui mesaj scris la adresa de email precizată anterior, cu menționarea tipului de ședință solicitat (coaching, terapie, masaj energetic).

Te așteptăm cu drag să ne descoperim împreună esențele propriei feminități și magicul parfum al femeilor care suntem! 

Echipa Feminine Lab

Lecturi recomandate pentru acest atelier

Te invităm să descoperi experiențele noastre personale de lucru cu energia feminină în secțiunea Povești. De asemenea, pe site-ul Chakana.me poți citi câteva articole relevante pentru tema atelierului Alchimia interioară:

În ceea ce privește cele 5 elemente fundamentale, vă putem spune că există o legătură importantă între foc, apă, aer, pământ, spirit și fiecare dintre cele 5 valori Femine Lab: transformare, perseverență, autenticitatea, compasiunea și creativitate. Vă invităm pe voi să descoperiți citind articolele care este acesată legătură! 

Detalii

Începere:
16 ianuarie 2021 @ 9:30
Se termină:
17 ianuarie 2021 @ 17:00
Preţ:
400lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

Feminine Lab
Telefon:
0723179252
Email:
femininelab.ro@gmail.com
Sit web:
femininelab.ro

Loc de întâlnire

Feminine Lab
București, Str.Lânăriei 147, etaj 2, sector 4
București, România
+ Harta Google
Sit web:
femininelab.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *