Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Dansul Zânelor

21 mai @ 18:30 - 24 iunie @ 21:00

lei450
Dansul Zânelor

Dansul Zânelor este o invitație adresată domnișoarelor care pășesc pragul dintre copilărie și adolescență. Este o invitație care le cheamă să își descopere frumusețea și magia interioară. 

Dragi mămici

Vă amintiți felul în care ni s-a prezentat nouă acest moment atât de special din viața noastră ca femei? Vă amintiți despre prima menstruație și cum a fost ea întâmpinată și conținută de persoanele din viața noastră? 

A venit vremea, ca pentru fiicele noastre să schimbăm această abordare. A venit vremea să înlocuim rușinea și jena cu bucuria și onorarea tinerei femei care se trezește la viață.  

Dansul Zânelor propune 

Pe durata a 6 săptămâni vom pleca împreună într-o călătorie de autodescoperire a propriei naturi feminine. Sărbătoarea Sânzienelor (24 iunie) va fi punctul terminus al acestei călătorii. În această zi vom celebra ritualul de trecere la o nouă etapă în dezvoltarea fetelor noastre, a zânelor noastre. 

Ce vom face?

Acest curs este o joacă, dar nu orice fel de joacă, ci una cu mult sens. Prin povești, desen, modelaj, mișcare, voce, teatru interactiv vom pătrunde pe nesimțite în lumea interioară. Experiența personală, de conectare la propriul ceas interior, va fi trăită alături de alte domnișoare  care se află și ele în pragul trecerii la un nou nivel de feminitate. 

Împreună, într-un cerc al fetelor, vom aduce alinare, împuternicire, hrănire interioară. Vom vorbi despre tabuurile sociale care induc  rușinea și lipsa stimei de sine, despre anotimpurile noastre interioare. Vom face jocuri arhetipale, tehnici simple de meditație și multe altele… toate adaptate vârstei și înțelegerii lor. Ne vom împărtăși experiențele văzându-ne una pe cealaltă la un alt nivel decât am fost învățate și am făcut-o până acum. Ne vom conecta cu blândețe la corpul nostru, iar acesta va transmite semnale de îngrijire către partea cea mai adâncă din noi înșine. Și sufletul nostru se va aprinde pentru că îi acordăm atenție. Tot ceea ce se face în mod conștient, se spune că este făcut cu inima.  Vom crea așadar de la nivelul inimii și tot ce se află în interiorul nostru se va mișca. Și va fi mișcarea sufletului… 

Detalii organizatorice

Data: 21 mai – 24 iunie / în fiecare zi de vineri de la 18:30- 21:00 cu excepția ultimei sesiuni care va fi joi, 24 iunie

Locația: online/ platforma zoom

Costul: 450 lei 

Gratuit: o ședință individuală de 1 oră

Înscriere: Mihaela Catichi – tel: 0771.564.746. 

 

Vă aștept cu iubire, dragi Zâne Sânziene!

Detalii

Începe:
21 mai @ 18:30
Se termină:
24 iunie @ 21:00
Cost:
lei450
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

Zoom