Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Fiicele Luminii

28 mai @ 11:00 - 30 mai @ 15:00

lei570
Fiicele Luminii

Dragi Suflete de Femeie, a sosit vremea să ne deschidem porțile sufletești și să ne arătăm lumii. A sosit vremea să fim Femei care Știu, să fim Fiicele Luminii. 

Darul Vocației

Fiicele Luminii sunt femeile care simt, cunosc și știu că adevărata împlinire de sine se atinge atunci când poți să te ridici deasupra fricilor egotice și ai curajul de a-ți descoperi și pune darurile în slujba altora. Pentru fiecare dintre noi, maestuozitatea ființei începe atunci când alegem în mod conștient și voluntar să ne urmăm vocația. Venită ca un dar divin, plantat în sufletul nostru, vocația este cea care ne pune în valoarea unicitatea. În același timp, darul vocației este simbolul focului sacru interior care ne animă în a ne desăvârși pe noi însene și a ne armoniza cu misiunea personală.

Darul Vocației poate fi privit ca o chintesență a potențialului nostru nemanifestat, acel “mai mult” pe care îl căutăm mereu în sufletul nostru. El este o chemare spre autenticitate, deplină conștiență de sine și asumarea menirii de creator și conducător al propriei vieți. Prin manifestarea vocației ne regăsim locul în marele joc al vieții și calea prin care putem să îi sprijinim pe ceilalți și întreaga Creație.

Fiicele Luminii sunt femeile care aleg să-și manifeste darul vocației și, prin intermediul său, să aducă, să împărtășească lumii din jur, crâmpeie din adevărul și înțelepciunea ancestrală. Fiecare Fiică a Luminii are harul său unic, o unică formă de manifestare a Divinității. Indiferent unde ar fi sau ce ar alege să facă, atât timp cât ea este purtătoarea radiantă a harului vocațional, misiunea sa va fi îndeplinită.

Regăsirea Darului Vocației

Ca orice dar al sufletului nostru, darul vocației este ascuns printre vălurile întunecate ale ființei noastre. Și, cum pentru multe dintre noi, a venit vremea să parcurgem această călătorie interioară, vă adresăm invitația de a o face împreună. Vă chemăm să ne unim sufletele și mâinile și să ne aventurăm în magicul proces al descoperirii vocaționale.

Împuternicite și susținute de energia și iubirea Străbunelor înțelepte, a Divinului Feminin și a Maeștrilor Ascensionați vom trece prin valea umbrelor interioare, ne vom elibera de frici și limitări auto-impuse. Eliberate, ne vom întoarce în sacralitatea sufletului nostru pentru a ne hrăni sămânța vocației cu energia Grației Divine, cu Lumină și Iubire. Mai apoi, vom trece prin procesul împuternicirii și onorării ca Fiice ale Luminii. Și, pentru că vom fi Femei care Știu, vom iniția un proces de creație al unei alte realități, a unei alte povești de viață, în care sufletul nostru de femeie să cunoască desăvârșirea.

Și poate că minții i se pare complicat tot acest proces. Dar…, cu siguranță, sufletul vostru de femeie va percepe simplitatea și naturalețea lui deoarece el știe că:

 • Orice femeie care își dorește are dreptul, meritul de a-și găsi darul vocație!
 • Orice femeie poate să fie o purtătoarea radiantă a harului vocațional!
 • Orice femeie care voiește să fie, este o Fiică a Luminii! 

Din programul evenimentului

 • Darul vocației și umbra asociată – discuții generale pe baza profilului halogenetic
 • Înțelegerea și abordarea fricilor personale – călătorie shamanică în mișcare
 • Eliberarea fricilor la nivel de chakre – dans energetic și spirala eliberării energetice
 • Recuperarea bucăților de suflet pierdute – meditație
 • Activarea darului vocației – meditație
 • Împuternicirea de sine – călătorie shamanică
 • Recunoașterea și onorarea Fiicelor Luminii – meditaței cu Purtătoarele ancestrale de Lumină
 • Creația Fiicelor Luminii – act de creație prin mișcare și dans

Detalii organizatorice

Data: 28-30 mai

Locația: Vila Casa Mării, 2 Mai, Constanța

Programul zilnic: 28 mai – 11:00 – 18:30 / 29 mai – 9:00 – 18:30 / 30 mai – 9:00 – 15:00

Costul cursului: 570 lei

Cazare și masa: Cazarea și masa nu sunt incluse în costul cursului. Puteți să optați pentru cazare la Vila Casa Mării la un preț de 120 lei/persoană/noapte (cameră dublă). De asemenea, puteți să alegeți o altă locație convenabilă. Organizatorii asigură, în timpul pauzelor, necesarul de ceai, cafea, fructe, snackuri, etc.

Înscriere și rezervare participare: Înscrierea la eveniment se realizează prin trimiterea unei solicitări de particicpare pe adresa [email protected] precizând următoarele: numele, nr de telefon, data – locul – ora la care v-ați născut (pentru profilul halogenetic). Rezervarea locului de participare se face în baza achitării unui avans de 300 lei până la data de 28 aprilie. Confirmarea locului se realizează în ordinea primirii confirmării de plată a avansului.

Facilitatori

Fiice ale Luminii, vă așteptăm pe mal de mare!

Detalii

Începe:
28 mai @ 11:00
Se termină:
30 mai @ 15:00
Cost:
lei570
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,