Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Sacrificiul de sine — primul atelier Esențe Feminine

19 septembrie 2020 @ 9:30 - 20 septembrie 2020 @ 17:00

400lei
Sacrificiul de sine

Te invităm cu nespusă bucurie pe 19 și 20 septembrie 2020, la Sacrificiul de sine, primul din cele 7 ateliere ale programului Esențe Feminine. Pentru noi fondatoarele Feminine Lab este un prilej de sărbătoare pentru că inaugurăm cu această ocazie ceea ce nouă ne place să numim Laboratoarele Feminității – cursuri, seminarii și ateliere unice în România.

Revenind la atelierul Sacrificiul de sine, în cadrul celor două zile vom aborda teoretic și mai ales practic următoarele teme de lucru: 

 • Lumea patriarhală și desconsiderarea feminității și a valorilor feminine
 • Sacrificiul personal și pierderea esențelor feminine personale 
 • Nevoia de adaptare a femeii – măști feminine
 • Blocajele emoționale, credințe limitative și dizolvarea acestora

Georgiana Dragomir (coach), Oana Filip (terapeut), Andra Gavrilă (energetica trupului și dans) și Oana Caplea (psiholog), fondatoarele Feminine Lab, vom fi îndrumătoarele acestei călătorii minunate. Te așteptăm cu drag!

Înscriere și condiții de participare

Recomandarea noastră este să participi la toate cele 7 ateliere pentru că nu este întâmplător nici numărul, nici ordinea acestora. Există 8 locuri disponibile, iar prioritate la înscriere o au persoanele care aleg să participe la toate ateliere. Toate detaliile cu privire la programul complet, facilitățile de plată și bonusurile oferite găsiți în pagina Esențe Feminine.  

În cazul în care, te interesează în mod special atelierul Sacrificiul de sine, este bine să știi că:

 • Înscrierea Se realizează prin trimiterea unei solicitări pe adresa de e-mail [email protected], cu următoarele mențiuni:
  • Subiect mesaj email: Esențe feminine / Atelier 1 
  • În cadrul mesajului: nume, prenume, telefon mobil; 
 • Costul acestui atelier este de 400 lei. Informațiile cu privire la transferul bancar vor fi furnizate pe email. Plata se face cu minim 5 zile înainte de data de începere.      
 • Confirmarea Confirmarea de participare se va realiza după primirea plății. Cu această ocazie veți primi detalii și instrucțiuni suplimentare. 
 • Sesiune individuală gratuită După fiecare atelier, beneficiezi de o sesiune individuală constând în coaching, terapie sau masaj energetic. Durata unei sesiuni este 45 de minute și poți opta la alegere pentru o singură sesiune. Solicitarea ședinței se face prin trimiterea unui mesaj scris la adresa de email precizată anterior, cu menționarea tipului de ședință solicitat (coaching, terapie, masaj energetic).

Te așteptăm cu drag să ne descoperim împreună esențele propriei feminități și magicul parfum al femeilor care suntem! 

Echipa Feminine Lab

P.S. Te invităm să descoperi experiențele noastre personale de lucru cu energia feminină în secțiunea Povești. De asemenea, terapeuta Oana Silvia Filip, a publicat numeroase articole în secțiunea Feminitate @ Chakana.me. 

 

Detalii

Începe:
19 septembrie 2020 @ 9:30
Se termină:
20 septembrie 2020 @ 17:00
Cost:
400lei
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

Feminine Lab
București, Str.Lânăriei 147, etaj 2, sector 4
București,România
+ Hartă Google
View Venue Website

Organizator

Feminine Lab
Telefon:
0723179252
Email:
femininelab.ro@gmail.com
View Organizer Website

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *