Astăzi împlinim un an de când am fondat Feminine Lab. Un an special și unic, plin de experiențe feminine care ne-au vindecat și ne-au adus în dar înțelepciune. În onoarea voastră, cele care ne urmăriți, noi, fetele șugubețe de la Feminine Lab, vă împărtășim parte din călătoria și trăirile noastre.  

Provocările

Dincolo de ceea ce a fost vizibil în exterior, transmis vouă prin articolele și evenimentele noastre, noi am avut de parcurs propriul nostru proces. Se spune că, cel mai greu pentru o femeie este să lucreze într-un grup de femei și, în parte, pot spune că este adevărat. Cu toate acestea, noi am avut ambiția de a ne asuma o astfel de provocare. Am vrut să ne dovedim nouă și celor care ne-au fost alături că se poate și altfel. Am vrut să redescoperim ce înseamnă să lucrăm în comuniune și armonie atât între noi cât și cu energia feminină. 

Și, pentru că Universul ne-a ascultat cererea, au început și experiențele. Valorile noastre – autenticitatea, compasiunea, creativitatea, perseverența, transformarea – au fost trecute, rând pe rând, prin ciurul vieții. Umbrele noastre s-au întâlnit, s-au contrazis și au învățat să se accepte reciproc. Sufletele ne-au fost curățate și înnobilate de bucuria de a experimenta împreună toate câte le-am trăit. Uneori a fost greu, alteori a fost ușor. Au existat momente în care ne-am retras, am vrut să renunțăm, nu am fost înțelese, am presat prea mult. În același timp, au fost momente în care ne-am îmbărbătat, ajutat și iubit necondiționat trăind laolaltă bucuria de a fi femei.

Astăzi ne iubim și ne onorăm pentru ceea ce am reușit și suntem. Astăzi sărbătorim, pline de recunoștință față de fiecare dintre voi. Sărbătorim sfârșitul unui an și începutul unei noi călătorii la cârma căreia se află înțelepciunea feminină. 

Experiențe feminine

Georgiana Dragomir

Deși a trecut un singur an, am senzația că Feminine Lab există de când lumea! De fapt, germenii săi au fost sădiți cu mult înainte. Apariția sa a fost doar o răsărire a copacului care ne-a pus la dispoziție provocări transformatoare, oportunități de creștere personală, de împărtășire și de contribuție, precum și multă satisfacție. Copacul a crescut viguros, fructele de abia acum se formează și se vor maturiza la timpul lor.  Lucrurile nu trebuie grăbite! Tot ce avem de făcut este să păstrăm grija și atenția hrănitoare pentru acest vlăstar special, să continuăm să visăm și să realizăm acest vis.

Feminine Lab ne-a transformat, dintr-un grup de fete șugubețe, într-o comunitate de surori. Suntem femei-surori care comunică deschis, chiar dacă au păreri foarte diferite și care se sprijină una pe cealaltă în felul propriu. Sunt convinsă că drumurile noastre nu s-au întâlnit întâmplător, nici a celor care au sădit acest copac, nici a celor care s-au bucurat deja de fructele sale. Tot așa știu că drumurile, celor care au nevoie de noi, vor trece și pe aici atunci când le va veni vremea! Le mulțumesc cu recunoștință celor care ne-au onorat cu prezența (fizică sau online) și care au pășit mai departe. Totdodată, le mulțumesc acelora care au rămas aproape și revin cu drag. Tuturor le reamintesc că există un timp pentru tot și pentru toate, că ne este dor de ele și că ne vom revedea mereu cu plăcere! Toate lecțiile învățate și împărtășite anul acesta (răbdarea, încrederea în intuiția individuală și de grup, deschiderea spre explorare, flexibilitatea, curiozitatea, acceptarea cu blândețe a stărilor de incertitudine și confuzie)  conduc către un dar de conștientizare. Știm că Feminine Lab este locul unde energia feminină este la ea acasă, unde feminitatea se vindecă, se onorează și se celebrează!

Andra Gavrilă

La un an de Feminine Lab știu să onorez Ființa completă și complexă care Sunt. Atât Lilith cât și conștiința hristică feminină și-au făcut sălaș în mine. Pot spune că, astfel, am dobândit, cunoașterea necesară pentru a fi în fluxul vieții. Aceste două aspecte feminine m-au învățat să fac față provocărilor vieții cu mai puține temeri. Și, atunci când acestea mai apar, le pot aborda cu mai multă demnitate și curaj. Acceptarea și iubirea de sine, împletite cu bunăvoința și grația, au așternut în mine liniștea și curgerea în Voia Divină. Astfel, am realizat că misiunea mea este aceea de a onora Femeia. Trăiesc o delicatețe născută din luptă, o dulceață născută din durere. 

Există o strălucire în ochii fetelor de la Feminine Lab care mă face să simt că privirile noastre se întâlnesc dincolo de gravitația dorinței. Ea izvorăște din cunoașterea de sine și din abandonarea reciprocă în inima acceptării și iubirii. Sa fim binecuvântate cu toate acestea!

Mihaela Catichi

Sărbătoresc, în aceste zile, în sufletul meu, un an de experiențe magice în Feminine Lab. Un an, alături de suflete dragi, în care am început aventura aducerii în manifestare a Divinului. Un an dedicat împrăștierii de semințe de înțelepciune în realitățile noastre. 

Ce a însemnat asta pentru mine? O nouă călătorie a fetiței mele interioare, de aceasta dată, total asumată, conștientă. În același timp, am trecut la un alt nivel de manifestare al femeii care sunt. M-am bucurat să mă simt conținută și însoțită de prietenele mele. La rândul meu, am oferit darul pe care fetița mea interioară îl aștepta de ani și ani…ritul ei de trecere, a devenirii ei ca femeie, de asumare a sexualității proprii și angajamentul de a se iubi pe ea însăși.

E o bucurie să putem să împărtășim din ceea ce noi suntem, să susținem crearea Lumii Noi și suntem binecuvântate s-o putem face. Mulțumesc!

Oana Filip

Pentru mine, primul an la Feminine Lab a fost un an al oglindirii, prieteniei și validării autenticității de sine. 

Fiecare dintre noi ne-am oglindit unele în altele, în fel și chip, ajutându-ne să descoperim subtilitățile lumii interioare. Asta ne-a permis să ne regăsim pe noi însene și să ne privim fațetele ascunse cu umor și curiozitate.   Am învățat în acest an că prietenia se poate ridica dincolo de cuvinte sau gesturi. Atunci când inimile se împrietenesc, prietenia devine comuniune. Și, am învățat că, „experiențe feminine” înseamnă și roz dar și gri. Din perspectiva autenticității, acest gri, a însemnat un preț pe care nu ți le-ai fi dorit să-l plătești. Cu toate acestea, rostirea adevărului interior este cel mai bun remediu atât pentru tine cât și pentru cei din jur.

M-am bucurat să trăiesc un an plin de arome feminine, să fiu Femeie prin Femei care se desăvârșesc în măiestria de a fi.  Asta a adus pentru mine un dar neprețuit, acela de a învăța să dansez cu viața. Recunoștință și iubire pentru tot ce este și conține Feminine Lab. 

Oana Caplea

Ultimul an a fost pentru mine anul transformării, acceptării și asumării a ceea ce sunt. Feminine Lab a însemnat locul în care am putut fi eu, fără măști și fără temeri.  Am învățat să mă accept așa cum sunt și să nu îmi mai fie frică de ceea ce pot fi. Am învățat să spun mai des DA chiar dacă, o partea din mine avea tendința de a țipa ”dar nu te pricepi, o să greșești”. Consecința a fost că am acumulat multe cunoștințe și încă o fac. Am fost mai deschisă să primesc lucruri și experiențe noi în viața mea. Și, nu în ultimul rând, i-am permis vieții să mă poarte acolo unde am nevoie fără să mai vreau să controlez fiecare pas.

Împreună cu prietenele mele din Feminine Lab am făcut cunoștință cu energia feminină. Am învățat laolaltă să lucrăm cu ea și să manifestăm Divinul Feminin în viața noastră. Le mulțumesc lor pentru că mi-au fost alături, au avut răbdare cu mine și încă mai au. Le mulțumesc pentru că mi-au oglindit lucrurile pe care le aveam de vindecat dar și pentru că mi-au oferit spațiul sigur în care să mă pot manifesta. Am simțit pe propria piele ce înseamnă puterea unui grup de femei ancorate în experiențe feminine. Am trăit energia pe care o pot crea femeile când sunt în comuniune și lucrurile incredibile pe care le pot face atunci când își propun ceva. 

“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” este calea Oanei. Așa că, fie că o întâlnești ca trainer, consilier de dezvoltare personală sau terapeut, Oana îți va vorbi despre schimbare și nevoia de manifestare a propriei tale Ființe. Combinând cunoștințe și practici diverse precum reiki, cristaloterapie, transformare și vindecare multidimensională, Oana te va provoca și îndruma să descoperi realitatea în care meriți mai mult, poți mai mult, EȘTI cu mult mai mult decât credeai.