perseverență

Pentru noi, comunitatea Feminine Lab, perseverența reprezintă un cumul de credință, speranță, răbdare și încredere în sine. John Maxwell spunea că perseverența este rezultatul faptului că vezi imaginea de ansamblu a lucrurilor. Când te lași condus de perseverență devii maleabil, flexibil, adaptabil, ești fără așteptări. Ești ca Apa!

Despre flexibilitate, acceptare și perseverență

Suntem 75-80% alcatuiți din apă. Apa este sursa vieții Mamei Pământ, apa este fluidul vital al corpului nostru. Apa te poate auzi. Apa are memorie. Fii ca apa … Golește-ți mintea, fii ca apa. Creează o comuniune între interior și exterior. Fii ca apa!

Fii o picătură de ploaie! O picătură individuală de apă nu poate curge ea singură. Are nevoie să fie hrănită de ploile care cad din cer. O picătură este alimentată și mărită de întâlnirile cu alte cursuri de apă. După cum nu-și poate atinge destinul fără să primească de la alții, tot așa, în călătoria ei, picătura de apă dă. În permanența ei  este ceva temporar. Apa se schimbă în mod constant, adaptându-se pentru totdeauna, schimbându-se pentru totdeauna. Dispoziția i se modifică în funcție de împrejurări. Există momente pentru alergare, momente pentru dans, momente pentru bolborosit fericit și momente pentru a sta pașnic. În copilărie, apa pare veselă când dănțuiește peste situații noi. În adolescență este energică și hotărâtă. La maturitate se lărgește ca și cum ar vrea să-și răspândească și să-și împărtășească experiența, înțelepciunea, calmul. 

perseverență Dar curgerea sa nu e fără obstacole sau dificultăți. Cu fiecare obstacol găsește o nouă soluție. Apa curge cu o perseverență agresivă, luptându-se cu ea insăși și împotriva ei înseși. Simți deopotrivă respect și frică față de puterea ei. Iată că apa este și puternică și pașnică. Percepția variază în funcție de partea asupra căreia ne concentrăm. Apa deține mai mult decât un paradox. Fiecare moleculă care curge este diferită de cea care a curs o milisecundă înainte și de cea care va curge o milisecundă  după.  

Deși avem o singură viață, asemeni apei nu vom fi niciodată aceeași. Poate că necesită timp, răbdare și energie, dar cu toate acestea, fiecare alegere, fiecare pas, fiecare acțiune pe care o facem sau nu o facem, ne cioplește destinul. 

Călătoria noastră a lăsat urme și continuă să facă valuri peste veacuri. 

Dacă ai sta pe marginea unui pod și te-ai apleca să privești o apă curgătoare alunecând sub tine, ai știi deodată tot ce este de știut.

Încă nu știu cine sunt! E bine sau nu eu aleg să fiu … în funcție de moment “ spune Andra când vorbește despre ea. Spirit trăitor în lumea teatrului, reflexoterapeut-maseur și cercetător al naturii umane, Andrei îi place cel mai mult să fie ea însăși și să valseze cu tot ceea ce o înconjoară. Dansând între sacru și profan, lumină și întuneric, luptă și abandon, credință și nesupunere, Andra a învățat să se transforme creând realitatea potrivită fiecărui moment. Andra ne aduce aminte că pentru om e mai important drumul decât ținta. Fiecare pas este o nouă oportunitate pentru a deprinde arta de a trăi împăcat cu cine ești, arta alchimiei care păstrează esența tuturor lucrurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *