“Uităm deseori de conexiunea noastră umană. De-a lungul vieţii mele, am simţit că cea mai mare frumuseţe se află în această conexiune. În cele mai profunde conexiuni cu ceilalţi am experimentat cel mai mare grad de învăţare, vindecare şi transformare. Această conexiune este un lucru puternic, cu capacitatea de a transforma vieţi şi în cele din urmă, transformă experienţa umană.” – Kristi Bowman

Învățarea este un proces important în evoluția noastră ca ființe divine. Prin intermediul ei putem descoperi lucruri despre noi, putem vindeca anumite aspecte mai puțin plăcute și ne putem însuși metode noi de abordare a problemelor cu care ne confruntăm. Atunci când ea se produce într-o comunitate în care te simți înțeles, în care primești suport și iubire necondiționată putem fi martorii unor transformări miraculoase.

Noi, cele din Feminine Lab, ne dorim ca prin intermediul unor cursuri și seminarii pe care le vom organiza să oferim un cadru sigur, intim care să ne permită să ne manifestăm în mod autentic. Lucrând împreună, împărtășindu-ne experiențele, oferind compasiune, motivându-ne reciproc vom putea învăța să ne redescoperim aspectele feminine, vom trăi armonia feminin-masculin și miracolul de a fi autentici împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *