„Dacă aprinzi un felinar pentru cineva, acesta va lumina și calea ta.” — Proverb budist

E adevărat că energia feminină ne-a adus împreună, dar fiecare dintre noi a pornit pe drumul transformării personale într-un alt moment, într-un alt fel, mânată de diferite imbolduri interioare, experimentând alte lucruri. E o călătorie magică și transformatoare. E o călătorie extrem de personală pe care o parcurgem fiecare în ritmul ei, uneori experimentând momente de fericire, de sublim și chiar exaltare. Alteori însă ești pus în situația de a te confrunta cu momente de ezitare, lacrimi, durere, frustrare și câte și mai câte.

Uneori ajungi să te întrebi dacă merită, dacă mai e posibil sa-ți regăsești liniștea … Așa este, e un drum cu multe ocolișuri, ezitări, dar și clipe minunate, unice! Așa se întâmplă când te angajezi pe drumul transformări personale cu perseverență, compasiune și iubire.

Și, pentru că știm din experințele noastre personale că într-o astfel de călătorie îți este de mare ajutor să vorbești, să auzi și să simți sprijinul altor peregrini, ne-am propus să împărtășim cu voi toate poveștile noastre. Sunt gânduri adunate, trecute prin filtrul experiențelor noastre pe care le împărtășim ca POVEȘTI și EDITORIALE.

Feminine Lab este chemarea Spiritului care ne cere să ne aducem aminte să Fim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *