„Aceasta este adevărata meditaţie. Să începi de la începutul începutului, fără a şti nimic. Când începeţi cu cunoştinţele voastre, sfârşiţi prin a sta la îndoială.” (Krishnamurti)

Meditația este calea prin care te conectezi cu tine însuți, te asculți și te simți. Tocmai de aceea prin meditație accesăm multidimensionalitatea ființei noastre de la cele mai joase până la cele mai înalte aspecte. Meditația este o metodă eficientă de a cunoaște modul de funcționare a minții și emoțiilor oferindu-ne repere pentru a conștientiza adevăratele cauze ale stărilor noastre de “bine sau rău”. Și nu în ultimul rând, meditația înseamnă și practică. Doar prin efortul constant de a dezvolta în mod conștient capacitatea noastră de a fi în momentul prezent putem învăța să trăim și să ne bucurăm în fiecare clipă de acum.

La Feminine Lab considerăm că meditația este unul dintre instrumentele necesare pentru parcurgerea drumului spre dobândirea înțelepciunii de a fi. De aceea te invităm la atelierele noastre de meditație unde vom explora aspectele nevăzute, dar atât de prezente, ale Ființei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *