sânziene

Ieri, după foarte mult timp, mi s-a făcut dor să dansez. Purtată de enegia Sânzienelor, am dansat singură la mine în cabinet lasându-mă complet în voia muzicii și energiilor care mă însoțeau. Mă minunam de propriile mele mișcări, unduiri, de vocea mea și de stania senzație că cineva dansează și cântă cu mine. Dorul meu era dorul fetei plecată pe mare spre a atinge cerul, dorul vremurile magice ale celților și druizilor. Mi-am dansat dorul până mi-am umplut sufletul.

Mai apoi a venit Lorina la terapie și din câte mă gândeam să facem am ajuns să vorbim despre a merita, libertate și autenticitate. Am zâmbit în sinea mea gândindu-mă la emoțiile de dimineață și cum știe energia Divină Feminină să armonizeze lucurile și să ne vindece pe amândouă fără să băgăm de seamă. Nu știam atunci ce m-a ajutat Lorina să vindec dar am simțit să o îmbrâțisez la plecare cu mult, mult drag și recunoștință.

Invitată de al meu soț la mica terasă din parcul Carol, m-am trezit povestindu-i despre ce făcusem eu peste zi. M-am surprins vorbind cu cu o incredibilă relaxare despre ce făcusem sau mai bine zis nu făcusem toată ziua. Mi-am dat seama că era pentru prima dată când m-am bucurat să fiu și să spun asta fără nici un reproș ascuns legat de activitatea mea inconstantă. Am simțit pentru câteva fracțiuni de secundă lupta femeilor care au fost în business și acum se văd întreținute de bărbații din viața lor. Le-am perceput durerea, furia, neputința, bătăile pe care și le aplică singure pentru că și-au permis să fie cum le cere sufletul, încrâncenarea de a controla viața și toată neliniștea interioară care uneori le scoate din minți.

Și mi-am dat seama cât de norocoasă sunt să pot trăi o astfel de zi și cât de fraieră am fost că nu le-am apreciat așa cum se cuvine pe celelalte. I-am multumit soțului meu și întregului univers pentru că au făcut posibilă o astfel de zi pentru mine, pentru că au grijă ca eu să pot doar să fiu.

Darul meu de Sânziene

Darul meu de la Sânziene a fost această subtilă întelege că una dintre experiențele pe care le avem de învățat în drumul nostru spre autenticitate și feminitate trece și prin această vale. Valea vulnerabilității complete în care autenticitatea noastră feminină înseamnă doar să fim și să acceptăm să primim ceea ce ni se oferă.

Dacă vă aflați într-un astfel de moment al vieții voastre, aduceți-vă aminte că nimeni nu vă condamnă că nu produceți bani, că nu faceți și atingeții mii de obiective, că nu vă așteaptă zecile de clienți la ușă, nimeni în afară de voi. Acesta este unul dintre multele roluri pe care îl avem de jucat, o nouă lecție de învățat aflată la polul opus a ceea ce obișnuiam să fim. Așa că eliberați-vă, descătușați-vă și permiteți-vă ca acum doar să fiți în cea mai deplină vulnerabilitate și splendoare căci viața / universul chiar are grijă de voi. Chiar merităm această libertate completă, acestă manifestare a femeii care doar are chef să danseze, să viseze, să fie. Așa că îmbrâțișați complet această stare căci doar așa veți învăța lecția, veți putea merge mai departe și culmea, veți gusta din esența puterii feminine.

“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” este calea Oanei. Așa că, fie că o întâlnești ca trainer, consilier de dezvoltare personală sau terapeut, Oana îți va vorbi despre schimbare și nevoia de manifestare a propriei tale Ființe. Combinând cunoștințe și practici diverse precum reiki, cristaloterapie, transformare și vindecare multidimensională, Oana te va provoca și îndruma să descoperi realitatea în care meriți mai mult, poți mai mult, EȘTI cu mult mai mult decât credeai.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *